Cart:

0
Trenutno nema proizvoda u košarici.

0

Sportivo d.o.o.Sportivo d.o.o.

UVJETI KUPOPRODAJE - Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našoj internet stranici. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je SPORTIVO .d.o.o. Zagreb, OIB: 49631665961, MB: 1960431, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV.
SPORTIVO d.o.o. je u sustavu PDV-a.

PLAĆANJE - Plaćati možete: kreditnim karticama, internet bankarstvom, pouzećem (prilikom preuzimanja pošiljke)

                        

NARUČIVANJE - Osim modela koje Prodavatelj trenutno ima u ponudi Kupac može naručiti večinu modela u drugim veličinama. Dostavu takve narudžbe moguće je realizirati u vremenskom periodu od 10 do 15 dana. Za takvu narudžbu molimo da nam pošaljete mail na davor@sportivo.hr

OTPREMA - Dostava robe unutar Republike Hrvatske vrši se od 2-4 radna dana dostavnom službom GLS. O visini iznosa troška poštarine za dostavu u inozemstvo šaljemo obavijest na upit. Upit vezano uz trošak inozemne dostave postavite na davor@sportivo.hr. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

POŠTARINA - Troškove poštarine na iznose do 550kn snosi Kupac, iznad 550kn poštarina je besplatna unutar RH. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja troškove povrata snosi Prodavatelj.

POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA - Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe u roku od 14 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: davor@sportivo.hr ili na adresu SPORTIVO .d.o.o., Zagreb. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.