Cart:

0
Trenutno nema proizvoda u košarici.

0

Sportivo d.o.o.Sportivo d.o.o.

WILSON MIRAGE yellow

Dostupnost: Na Stanju

Only 44 left

Product Name Qty
5
5
5
4
5
5
5
5
5

Cijena Prije: 1.299,00 kn

CIJENA: 799,00 kn

Quick Overview

Model godine 2021.

Brzina, snaga i stil spajaju se u Kaos Mirageu.
Idealno za igrače koji žude za nevjerojatno laganim tenisicama, a opet podrškom i udobnošću za bilo koju razinu igre. Ova tenisica ima sustav bez vezica i fleksibilnu potporu luka u kombinaciji s dodatnom bočnom stabilnošću za ugodno prijanjanje.
Gurajte svoju brzinu do krajnjih granica znajući da će vas ove tenisice držati uspravno i stabilno. Izgrađene za rad s prirodnim pokretima stopala.

Gornji dio: Lagani materijali nude udobnost i ugodnu potporu. Fleksibilan i prozračan. Sustav bez vezica.

Midsole:Truemotion kućište pruža fleksibilnu potporu luka i bočnu stabilnost.

Potplat: Gumeni potplat Duralast u modificiranom uzorku gaznog sloja osigurava izvrsnu trajnost i prianjanje na SVIM terenima !


Ovo je odličan izbor za natjecateljice i dobre rekreativke .

APSOLUTNO NAŠA PREPORUKA !!!

* Obavezna Polja

Cijena Prije: 1.299,00 kn

CIJENA: 799,00 kn

Opis

Model godine 2021. Brzina, snaga i stil spajaju se u Kaos Mirageu. Idealno za igrače koji žude za nevjerojatno laganim tenisicama, a opet podrškom i udobnošću za bilo koju razinu igre. Ova tenisica ima sustav bez vezica i fleksibilnu potporu luka u kombinaciji s dodatnom bočnom stabilnošću za ugodno prijanjanje. Gurajte svoju brzinu do krajnjih granica znajući da će vas ove tenisice držati uspravno i stabilno. Izgrađene za rad s prirodnim pokretima stopala. Gornji dio: Lagani materijali nude udobnost i ugodnu potporu. Fleksibilan i prozračan. Sustav bez vezica. Midsole:Truemotion kućište pruža fleksibilnu potporu luka i bočnu stabilnost. Potplat: Gumeni potplat Duralast u modificiranom uzorku gaznog sloja osigurava izvrsnu trajnost i prianjanje na SVIM terenima ! Ovo je odličan izbor za natjecateljice i dobre rekreativke . APSOLUTNO NAŠA PREPORUKA !!!