Cart:

0
Trenutno nema proizvoda u košarici.

0

Sportivo d.o.o.Sportivo d.o.o.

WILSON KAOS CLAY LI/NAVY

Dostupnost: Na Stanju

Only 32 left

Product Name Qty
4
4
4
4
4
4
4
4

Cijena Prije: 950,00 kn

CIJENA: 499,00 kn

Quick Overview

Model godine 2017. (KOLEKCIJA PROLJEĆE)
Težina: 370 gr (veličina 44.5)

Donesite kaos na teren s Wilsonovom tenisicom Kaos! Izrađena za agresivne igrače koji traže brzinu i udobnost, ova lagana tenisica ubrizgati će energiju i stil natrag u vašu igru. Inovativne tehnologije koje je razvio tim Wilsonove obuće osmišljene su kako bi pružile dinamičnu podršku i stabilnosti za igrače s najvišim zahtjevima, a istodobno zadržavajući brzinu i osjećaj za podlogu. EndoFit tehnologija unutar cipela nudi personaliziranu prilagodbu prema nozi dok je potplat riblja kost koji je idealan za uporabu na CLAY podlogama. Ova brza i agresivna trnisica izvrstan je odabir za ozbiljnog modernog igrača.

Gornjište: Sintetički materijali nude laganu udobnost i prozračnost. SkinGuard i tehnologije 2D-F.S kombinirane su kako bi pružile dodatnu podršku, stabilnost i izdržljivost.
Midsole: Lagani EVA midsole nudi mješavinu jastučića i osjećaja za podlogu. R-DST + tehnologija u peti ubrizgava dodatni jastuk i povrat energije za eksplozivne pokrete.
Potplat: Duralast gumeni potplat ,riblja kost,izdržljiv i idealan za upotrebu na CLAY podlozi.

* Obavezna Polja

Cijena Prije: 950,00 kn

CIJENA: 499,00 kn

Opis

Model godine 2017. (PROLJEĆE) Težina: 370 gr (veličina 44.5) Donesite kaos na teren s Wilsonovom tenisicom Kaos! Izrađena za agresivne igrače koji traže brzinu i udobnost, ova lagana tenisica ubrizgati će energiju i stil natrag u vašu igru. Inovativne tehnologije koje je razvio tim Wilsonove obuće osmišljene su kako bi pružile dinamičnu podršku i stabilnosti za igrače s najvišim zahtjevima, a istodobno zadržavajući brzinu i osjećaj za podlogu. EndoFit tehnologija unutar cipela nudi personaliziranu prilagodbu prema nozi dok je potplat riblja kost koji je idealan za uporabu na CLAY podlogama. Ova brza i agresivna trnisica izvrstan je odabir za ozbiljnog modernog igrača. Gornjište: Sintetički materijali nude laganu udobnost i prozračnost. SkinGuard i tehnologije 2D-F.S kombinirane su kako bi pružile dodatnu podršku, stabilnost i izdržljivost. Midsole: Lagani EVA midsole nudi mješavinu jastučića i osjećaja za podlogu. R-DST + tehnologija u peti ubrizgava dodatni jastuk i povrat energije za eksplozivne pokrete. Potplat: Duralast gumeni potplat ,riblja kost,izdržljiv i idealan za upotrebu na CLAY podlozi.