Cart:

0
Trenutno nema proizvoda u košarici.

0

Sportivo d.o.o.Sportivo d.o.o.

More Views

WILSON JR RUSH PRO 2.5 NA/WH/RV

Dostupnost: Na Stanju

Only 5 left

Product Name Qty
5

Cijena Prije: 530,00 kn

CIJENA: 265,00 kn

Quick Overview

Model godine 2017. (KOLEKCIJA JESEN/ZIMA)


Rush Pro 2.5 je najbolja Wilsona tenisica namjenjena za ozbiljne juniore koji traže maksimalnu stabilnost i izdržljivost.
Materijal je mekan, prozračan i besprijekoran. I dalje je tu ​​Wilsonova Duralast potplata od vanjske gume koja je stabilna,izdržljiva te idealna za uporabu na svim podlogama. Ovo je odličan izbor za natjecatelje.

Gornjište: Lagana mreža ojačana tehnologijom 3D-F.S za iznimnu stabilnost, prozračnost i brzinu. Unutarnje obloge Endofit pomažu pri držanju noge te za bolju udobnost i podršku.
Midsole: R-dst + midsole za dobru mješavinu jastuka i reagiranja. Pro Torque Chassis srednji nosač otporan je na uvijanje, a još uvijek dopušta stopalo da se kreće prirodno.
Potplat: Duralast gumeni potplat ,riblja kost,izdržljiv i idealan za upotrebu na svim podlogama.

* Obavezna Polja

Cijena Prije: 530,00 kn

CIJENA: 265,00 kn

Opis

Model godine 2017. (KOLEKCIJA JESEN/ZIMA) Rush Pro 2.5 je najbolja Wilsona tenisica namjenjena za ozbiljne juniore koji traže maksimalnu stabilnost i izdržljivost. Materijal je mekan, prozračan i besprijekoran. I dalje je tu ​​Wilsonova Duralast potplata od vanjske gume koja je stabilna,izdržljiva te idealna za uporabu na svim podlogama. Ovo je odličan izbor za natjecatelje. Gornjište: Lagana mreža ojačana tehnologijom 3D-F.S za iznimnu stabilnost, prozračnost i brzinu. Unutarnje obloge Endofit pomažu pri držanju noge te za bolju udobnost i podršku. Midsole: R-dst + midsole za dobru mješavinu jastuka i reagiranja. Pro Torque Chassis srednji nosač otporan je na uvijanje, a još uvijek dopušta stopalo da se kreće prirodno. Potplat: Duralast gumeni potplat ,riblja kost,izdržljiv i idealan za upotrebu na svim podlogama.