Cart:

0
Trenutno nema proizvoda u košarici.

0

Sportivo d.o.o.Sportivo d.o.o.

WILSON JR KAOS COMP BLU/SR/FIERY

Dostupnost: Na Stanju

Only 9 left

Product Name Qty
5
4

Cijena Prije: 499,00 kn

CIJENA: 265,00 kn

Quick Overview

Model godine 2017. (KOLEKCIJA JESEN/ZIMA)


Model godine 2017. (KOLEKCIJA JESEN/ZIMA)


Kaos Comp Junior je nevjerojatna opcija za juniore koji traže brzu tenisicu koja uz to izgleda sjajno.
Ova lagana obuća pomoći će vašoj nogi u agresivnom kretanju. S podrškom za zglob koji je napravljen za brzinu, tenisica ima izrazitu fleksibilnost i održava vas nisko na tlu. Modificirani uzorak gaznoga sloja nudi mješavinu držanja i davanja od Duralast gume za trajnost na bilo kojoj podlozi.

Gornjište: Sintetički materijali nude laganu udobnost i prozračnost.
Midsole: Lagani EVA midsole pruža mješavinu jastučića i low-to-ground. R-DST + tehnologija u peti ubrizgava dodatni jastuk i povrat energije za eksplozivne pokrete.
Potplat: Duralast gumeni potplat u zonskom uzorku kalupa ima strateški postavljenu trakciju i izdržljivost koja će dobro djelovati na bilo kojoj podlozi.

* Obavezna Polja

Cijena Prije: 499,00 kn

CIJENA: 265,00 kn

Opis

Model godine 2017. (KOLEKCIJA JESEN/ZIMA) Kaos Comp Junior je nevjerojatna opcija za juniore koji traže brzu tenisicu koja uz to izgleda sjajno. Ova lagana obuća pomoći će vašoj nogi u agresivnom kretanju. S podrškom za zglob koji je napravljen za brzinu, tenisica ima izrazitu fleksibilnost i održava vas nisko na tlu. Modificirani uzorak gaznoga sloja nudi mješavinu držanja i davanja od Duralast gume za trajnost na bilo kojoj podlozi. Gornjište: Sintetički materijali nude laganu udobnost i prozračnost. Midsole: Lagani EVA midsole pruža mješavinu jastučića i low-to-ground. R-DST + tehnologija u peti ubrizgava dodatni jastuk i povrat energije za eksplozivne pokrete. Potplat: Duralast gumeni potplat u zonskom uzorku kalupa ima strateški postavljenu trakciju i izdržljivost koja će dobro djelovati na bilo kojoj podlozi.