Cart:

0
Trenutno nema proizvoda u košarici.

0

Sportivo d.o.o.Sportivo d.o.o.

MIZUNO WAVE EXCEED TOUR 3 CLAY BK/CL

Dostupnost: Na Stanju

Only 24 left

Product Name Qty
2
3
4
5
5
5

Cijena Prije: 1.050,00 kn

CIJENA: 630,00 kn

Quick Overview

Model godine 2018 (KOLEKCIJA ZIMA / PROLJEĆE)
Wave Exceed Tour 3 CC 61GC187425
Težina: 380 g ( BROJ 44.5)

Tehnologija Mizuno Wave pruža udobnost i podršku, a zadržava vaš položaj u pravoj poziciji za oštre i agresivne pokrete. Srednji potplat sastoji se od nove Pownce gume koja tenisice čini lakšim i osjetljivijim.
Tenisice pružaju izvrsno prianjanje na CLAY terenima.

Sastav:

Vrh: Tekstil i drugi materijali
Podstava i umetak: Tekstil i ostali materijali
Podloge: ostali materijali

Tehnologije:

MIZUNO WAVE - Bit tehnologije "WAVE" je stabilna amortizacija. To je jedina tehnologija koja kombinira omekšavanje i stabilnost sportske odjeće na valovitoj plohi, koja se nalazi na srednjem potplatu.

X10 - Posebna guma koja se umetne na dio potplata na kojem se najčešće troši. Djelotvorno štiti srednji potplat i produžuje trajanje tenisica.

D-Flex Groove - Inovacija u potplati dizajnirana kako bi osigurala bolju stabilnost i fleksibilnost u brzim promjenama smjerova.

Pownce - Postojeći i lagani materijal od pjene u sredini potplata osigurava dodatnu amortizaciju udaraca.

SR Dodirni sustav amortizacija u peti.

3D-Solid - Gornji dio tenisica je udoban i čvrst i nudi dobru igrivost.

Premiuim Insock - Promjenjivi unutarnji uložak pruža dodatnu udobnost.

Preporučujemo ih svima koji žele vrhunske mekane, udobne, stabilne, lagane i izdržljive tenisice

* Obavezna Polja

Cijena Prije: 1.050,00 kn

CIJENA: 630,00 kn

Opis

Model godine 2018 (KOLEKCIJA ZIMA / PROLJEĆE) Wave Exceed Tour 3 CC 61GC187425 Težina: 380 g ( BROJ 44.5) Tehnologija Mizuno Wave pruža udobnost i podršku, a zadržava vaš položaj u pravoj poziciji za oštre i agresivne pokrete. Srednji potplat sastoji se od nove Pownce gume koja tenisice čini lakšim i osjetljivijim. Tenisice pružaju izvrsno prianjanje na CLAY terenima. Sastav: Vrh: Tekstil i drugi materijali Podstava i umetak: Tekstil i ostali materijali Podloge: ostali materijali Tehnologije: MIZUNO WAVE - Bit tehnologije "WAVE" je stabilna amortizacija. To je jedina tehnologija koja kombinira omekšavanje i stabilnost sportske odjeće na valovitoj plohi, koja se nalazi na srednjem potplatu. X10 - Posebna guma koja se umetne na dio potplata na kojem se najčešće troši. Djelotvorno štiti srednji potplat i produžuje trajanje tenisica. D-Flex Groove - Inovacija u potplati dizajnirana kako bi osigurala bolju stabilnost i fleksibilnost u brzim promjenama smjerova. Pownce - Postojeći i lagani materijal od pjene u sredini potplata osigurava dodatnu amortizaciju udaraca. SR Dodirni sustav amortizacija u peti. 3D-Solid - Gornji dio tenisica je udoban i čvrst i nudi dobru igrivost. Premiuim Insock - Promjenjivi unutarnji uložak pruža dodatnu udobnost. Preporučujemo ih svima koji žele vrhunske mekane, udobne, stabilne, lagane i izdržljive tenisice